trouwen in toscane ervaring bruidspaar

Emmie & PJ : ” alles was tot in de puntjes geregeld”

Wauw, wij zijn nog steeds aan het nagenieten van ons onvergetelijke weekend!! Wij hebben drie geweldige dagen beleefd op het kasteel, waarin alles tot in de puntjes goed was geregeld.

Toen we besloten om in Toscane te gaan trouwen, was het kasteel voor ons een echte verrassing omdat we aanvankelijk op een agriturismo wilden trouwen. Maar toen Roos kwam met het idee voor het kasteel en de nabijgelegen kapel voor de ceremonie, waren we verkocht… daar kwam bij dat we meteen verliefd werden op het oog voor detail en de mooie decoratie die jullie verzorgen.

Vervolgens was het een jaar van veel voorbereidingen en heel veel mails (toch Roos:-)), maar het was het drie dubbel en dwars waard. Het was onze droom die uitkwam. Het was ‘af’; lieve vrienden en familie om ons heen, een geweldige plek, mooi weer, lekker eten, een geweldige styling/decoratie en natuurlijk dit alles in de Toscaanse sfeer.

Grazie mille voor jullie team Roos, Sonja, Milos, Marina (en anderen die meegeholpen hebben) voor het mede verwezenlijken van onze geweldige dag!

E&PJ

You may also like

Leave a comment