Trouwen in Toscane ervaringen bruidspaar

Willeke & Rutger : ” de mooiste dag van ons leven”

Het is alweer een paar maanden geleden, maar we denken er nog steeds elke dag aan, echt! Het was zo’n mooie dag, we raken er niet over uitgesproken. Zeker sinds we de foto’s van Milos ( Funkybirdphotography ) hebben en het nu mooi in een album zit, horen we veel ‘oh’s en ah’s’ van de mooie dag. De foto’s zijn, naast de ringen, de enige tastbare herinnering wat overblijft van zo’n bijzondere dag. De foto’s zijn echt super mooi geworden, echt met gevoel en met oog voor detail. Het Toscaanse zonnetje zorgt voor een sprookjesachtige licht over de foto’s. Ik ben heel blij met het resultaat!
 
Organisatie en decoratie

We willen jullie echt enorm bedanken voor alles wat jullie hebben gedaan om dit echt de mooiste dag van ons leven te laten worden. Het begon al goed met de locatiebezoekjes waar we meteen een heel goed gevoel bij Trouwen in Toscane kregen en meteen het volle vertrouwen hadden dat dit echt nog wel eens, de mooiste dag van ons leven kon gaan worden. Vervolgens de vele mails, heen en weer, waarin wij misschien soms wel eens het onmogelijke wilden. Jullie creativiteit, professionaliteit en relaxte houding zijn onmisbaar geweest, dit hadden we nooit op eigen houtje kunnen bereiken en ook niet moeten willen. Wat dat betreft zijn jullie een perfect duo: Roos, jij bent een organisatietalent en het gaat je ogenschijnlijk ook nog makkelijk af! Sonja, jij bent super creatief, met mooie deco en bloemen ideeën. Heerlijk om de moodboards te zien en alvast weg te zwijmelen terwijl je aan een kopje thee zit in een koude januarimaand. Samen met Milos en Marina werd het een geweldige dag!
 
De lokatie

Het kasteel was echt de beste locatie ooit, hoe heerlijk is het om de middag voor de trouwdag, de gasten bij het zwembad met een prosecco te ontvangen? Om lekker ‘s avonds pizza’s te eten die ter plekke worden gebakken. Mijn opa had nog nooit eerder pizza gehad, hij vond het geweldig! Dat alle gasten vervolgens konden blijven slapen op de locatie en dat iedereen ‘s ochtends op de dag zelf lekker kon ontbijten en rustig konden voorbereiden, was voor ons heerlijk om te zien.
 
De trouwlokaties

We vonden het heel belangrijk dat onze bruiloft niet alleen om ons draaide, maar dat iedereen het leuk en relaxed had. De lunch was super lekker en heel mooi op het zijterras. Vervolgens gingen wij foto’s maken en op naar het burgerlijk huwelijk. Dit was een officieel en formeel moment. Maar de ambtenaar en de tolk Marina deden dit erg leuk en daardoor was het ook een super mooi moment.

De taart met prosecco was heerlijk, echt de lekkerste taart ooit! Het was ook heel bijzonder om lekker met de auto door het Toscaanse landschap en dorpjes weer terug naar het kasteel te gaan en daar naar het kerkje te gaan, om ons huwelijk voor de kerk te bevestigen. Heel bijzonder moment om door m’n vader weggebracht te worden… De kerk was zo mooi versierd, echt een sprookje met de kaarsen, de bloemenmeisjes en de bloemen!
 
Het diner en het feest

Daarna stond al heerlijk het diner klaar met weer een hele mooie versierde tafel! Terwijl het zonnetje onderging zat iedereen heerlijk aan een wijntje na te praten. De DJ, die een zeer goed gevoel had voor de sfeer, was ondertussen al lekker bezig en na het eten was het heerlijk om te gaan dansen in de buitenlucht! Echt een super relaxte sfeer! Om half twee was het dan echt tijd om te gaan slapen. De volgende dag nog lekker ontbijten met z’n allen en toen ging iedereen weg, de een op vakantie, de ander naar huis en wij naar Rome om door te vliegen naar Bali!

Lieve lieve Roos en Sonja, Grazie mille! ”

Ciao,
Rutger en Willeke

You may also like

Leave a comment